





September 1, 1992

William Galstan, City Attorney

City of Antioch

P.O. Box 130

Antioch, CA  94509-0504







Re:  Your Request for Advice








Our File No. A-92-554

Dear Mr. Galstan:


You have requested advice concerning your reporting obligations under the conflict of interest disclosure provisions of the Political Reform Act.


As city attorney for the City of Antioch, you must report on your statement of economic interests (Form 721) gifts that aggregate $50 or more from a single source.
You have asked whether you are required to disclose receiving a gift of baseball tickets if you reimburse the donor the face value of the tickets.


Regulation 18726.1(b)(4) states that if an official reimburses the donor within 30 days of receipt of a gift, the official has not received a gift.  Therefore, if within 30 days of receipt you reimburse the donor for the full price of the baseball tickets, you are not required to disclose receipt of the tickets on your statement of economic interests.

  
If you have any questions or need further assistance, please contact me at (916) 322-5662.







Sincerely,







Scott Hallabrin







Acting General Counsel







by: Colleen McGee







    Political Reform Consultant







    Technical Assistance Division
