





November 24, 1992

Diane M. Fishburn

Olson, Connelly, Hagel, 

   Fong and Leidigh

Capitol Bank Center

300 Capitol Mall, Suite 350

Sacramento, CA 95814







Re:
Your Request For Confirmation








of Telephone Advice








Our File No. I-92-597

Dear Ms. Fishburn:


You have requested confirmation of telephone advice provided to you concerning the campaign disclosure provisions of the Political Reform Act (the "Act").  Because you did not provide the identity of the person on whose behalf the assistance is being sought, we are treating your letter as a request for informal assistance.


Your letter, dated October 26, 1992, correctly summarizes my telephone advice that under the Political Reform Act, the sponsor of a statewide ballot measure committee which makes contributions to its sponsored committee during the late contribution period is not required to file a late contribution report unless the sponsor otherwise qualifies as a committee.  (See Regulation 18419.)
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If you have any questions regarding this matter, please contact me at (916) 322-5662.







Sincerely,







Alice Hughes







Political Reform Consultant







Technical Assistance and







   Analysis Division

AH:ssa

Enclosures

