





January 11, 1994

Robert E. Leidigh

Olson, Hagel, Fong, Leidigh,


Waters and Fishburn

CapitolBank Center

300 Capitol Mall, Suite 350

Sacramento, CA 95814







Re:  Your Request for








Confirmation of Telephone 









Advice 








Our File No. I 93-480

Dear Mr. Leidigh:


You have requested confirmation of telephone advice provided to you regarding the campaign disclosure provisions of the Political Reform Act.  Since your request is one for general information, we are treating your request as one for informal assistance pursuant to Regulation 18329(c).


Your letter dated December 28, 1993, correctly summarizes my advice that "occupation/employer" information is not required to be disclosed for non-individual contributors (i.e., business entities as well as political action committees) since that information would not be applicable.  The Commission indicated in the Silverman Advice Letter, No. I-88-031, that "...because business entities and recipient committees which make contributions to candidates and committees do not have an `occupation' as that term is generally used, nor an employer, the Commission has advised candidates and committees that occupation and employer information is not required for contributions received from persons other than individuals."


If you have any additional questions, please feel free to call me at (916) 322-5662.







Sincerely,







Wayne Imberi







Political Reform Consultant

