





April 7, 1994

Gail Martini

Tri-County Apartment Assn.

792 Meridian Way, Suite A

San Jose, CA  95126







Re: Your Request for Confirmation







    of Telephone Advice







    Our File No. A-94-78

Dear Ms. Martini:


This is to confirm telephone assistance provided to you regarding the campaign disclosure provisions of the Political Reform Act. (Government Code Sections 81000-91015.)



Your letter accurately summarizes my advice that if the Association intends to hold a joint fundraiser for both Tri-PAC and Tri-Issues PAC, the Association should advise contributors of the amount designated for each committee.  If the Association raises funds for one of the committees and later transfers funds to the other, it is not necessary to notify past contributors of the transfer as long as it was not the intent of the Association at the time of raising the funds that some portion would be earmarked for the other committee.


If you have any further questions regarding this matter, please contact me at (916) 322-5662.







Sincerely,







Steven G. Churchwell







General Counsel







By: Colleen McGee







    Political Reform Consultant

    





    Technical Assistance Division







