WITHDRAWN - PAST ACT
                                                                    November 17, 1997

Richard A. Ostrow

Deputy City Attorney

City of San Diego

1200 Third Avenue, Suite 700

San Diego, California  92101-4106

 Re:  Your Request for Advice

         Our File No. A-97-540
Dear Mr. Ostrow:

We received your letter requesting formal written advice under the Political Reform Act.   This letter confirms our telephone conversation on November 13, 1997, wherein I informed you that we are unable to provide advice relating to past conduct.

The Political Reform Act (the “Act”)
 requires the Commission to provide formal written advice to any person whose duties under the Act are in question or to the person’s authorized representative.  (Section 83114(b).)

In addition, 2 Cal. Code Regulations Section 18239 (b)(8)(A) (copy enclosed) provides that written advice will be declined where the “requestor is seeking advice relating to past conduct.”  Consequently, we are unable to provide assistance with respect to the issues you raise in your letter.

If you have any further questions regarding this matter, please feel free to contact me at (916) 322-5660.


Sincerely,

Steven G. Churchwell

General Counsel

By:
Jill Stecher

       
Staff Counsel, Legal Division
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Enclosure

�  Government Code Sections 8100-91015.





