June 8, 2000

Robin P. Parker

Staff Counsel

New Motor Vehicle Board

1507 - 21st Street, Suite 330

Sacramento, California  95814

 Re:  Your Request for Advice

         Our File No. 00-124
Dear Ms. Parker:

This letter is in response to your request for advice regarding the conflict of interest provisions of the Political Reform Act (the “Act”).
  The Act requires the Commission to provide written advice to any person whose duties under the Act are in question or to that person’s authorized representative.  (Section 83114(b); Regulation 18329(b)(1).)  However, the Commission does not provide advice where the requestor is seeking advice about another person’s duties under the Act and has not been authorized to do so by that person.  (Section 83114(b); Regulation 18329(b)(8)(B).)  Since your request relates to a former Assistant Executive Secretary with the New Motor Vehicle Board and you are not the authorized representative for that individual, we are unable to provide you with advice. 

If you have any other questions regarding this matter, please contact me at 

(916) 322-5660.

Sincerely,

Luisa Menchaca

Assistant General Counsel

By:
Natalie Bocanegra

       
Staff Counsel, Legal Division
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�  Government Code sections 81000 - 91015.  Commission regulations appear at title 2, sections 18109 - 18996, of the California Code of Regulations. 
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