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November 9, 2015
Joe Naiman

9312 Marilla Drive

Lakeside, CA  92040

RE:  Your Request for Advice

         Our File No. 060-213
Dear Mr. Naiman:
This letter is in response to your request for advice regarding the campaign provisions of the Political Reform Act (the “Act”).

QUESTION

CONCLUSION

FACTS

You request information relating to the conversion of unused postage stamps from a campaign expenditure to personal use.  You spent less than $1,000 on your water district campaign, and you self-financed your campaign in lieu of private contributions.  You purchased first-class postage for campaign purposes but did not utilize all of the stamps prior to the election.  You state you do not have to report campaign expenditures, such as postage.  You are otherwise self-employed, and you are required to separate your business expenses from non-deductible political campaign expenses.  
ANALYSIS


If you have other questions on this matter, please contact me at (916) 322-5660.






Sincerely, 







Luisa Menchaca







General Counsel

By:  
Kevin Braaten-Moen 
Counsel, Technical Advice Division
KBM:jjl
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� Government Code sections 81000–91014.  Commission regulations appear at title 2, sections 18109-18997, of the California Code of Regulations.





